Unity Circle 

Unity Circle is ontstaan doordat ik de groeiende vraag naar begeleiding van en bij jongeren écht wou helpen vormgeven. 

Jongeren hebben het in zich om voor elke uitdaging in het leven hun creatief oplossingsvermogen in te zetten. Wanneer echter stress, onzekerheid, negatieve gedachten, etc. zich opstapelen kan het zijn dat dit vermogen wat op de achtergrond verdwijnt. Van deze hoge berg van opeengestapelde obstakels terug een heuvel van mogelijkheden te maken is een proces waar ik jongeren graag in begeleid. 

Individuele begeleiding is enorm waardevol. Dit traject helpt jongeren dieper in te gaan op die dingen die ervoor zorgen dat ze zich niet goed voelen in hun vel. Als jongerencoach ben ik in de eerste plaats een vertrouwenspersoon. Ik ga vooral heel goed luisteren en samen met jou op zoek gaat naar manieren die bij jou passen om terug met volle kracht in het leven te staan. 


Wanneer jongeren samenkomen en een veilige omgeving creëren waar iedereen mag zijn zoals hij is ontstaat er iets magisch! Dat is de kracht van Unity Circle. 
Iedereen heeft een verhaal, iedereen heeft een rugzak. Bij Unity Circle bieden we manieren om dat verhaal, die rugzak een plaats te geven. Je gaat jezelf beter leren kennen. En vanuit die zelfkennis ga je dan bewuste keuzes kunnen maken. "The me they can't see" gaan we volop toelaten. 

 

Meisjes bij Outdoor Party

Meiden cirkel

Een 5-daagse voor meiden tussen 16 - 19 jaar

Learn More
Uplifted Youth

Jongeren unite

5 dagen voor jongens en meisjes 16 - 19 jaar. 

Learn More